SamLogic MultiMailer
En flexibel helhetslösning för nyhetsbrev och e-postutskick

MultiMailer-bloggen

2017-04-23

Så kommer du igång med MultiMailer

mm-guide-omslag.jpgOm det är första gången du använder MultiMailer så rekommenderar vi dig att läsa denna komma-igång guide för att snabbt komma igång med nyhetsbrevsverktyget:

Kom igång med MultiMailer (PDF)

Det är en PDF-bok (på 28 sidor) som steg för steg går igenom alla grundläggande funktioner i MultiMailer. Även installation och aktivering av MultiMailer tas upp i guiden.
  
  
Fler komma igång-guider
Se även blogginläggen Så skapar du ett nyhetsbrev med MultiMailers nyhetsbrevsguide och Så skapar du ett e-vykort med MultiMailer nedan för fler komma igång-guider. Dessa två guider visar hur du skapar ett nyhetsbrev respektive ett e-vykort med hjälp av en interaktiv guide i MultiMailer.

Tips
Klicka på de kategorier som börjar med texten “Tips -” ovan (vid Kategorier) för att få steg-för-steg tips på vissa grundläggande funktioner i MultiMailer. Ytterligare tips finns på denna sida:

> Tips & tricks för SamLogic MultiMailer 

  

blue-line.png

Admin - 10:57 @ Tips - Komma igång

2017-04-21

Så skapar du ett nyhetsbrev med MultiMailers nyhetsbrevsguide

mataffaren-version-2.png

Med MultiMailers inbyggda nyhetsbrevsguide skapar du ditt första nyhetsbrev snabbt och enkelt. Detta tips visar steg för steg hur du gör för att skapa ett nyhetsbrev i MultiMailer:

Skapa ett nyhetsbrev med MultiMailers nyhetsbrevsguide
  

blue-line.png

Admin - 22:41 @ Tips - Komma igång

Så skapar du ett e-vykort med MultiMailer

mm-ejulkort-exempel-blue.pngFörutom att skicka ut nyhetsbrev, pressreleaser mm så kan MultiMailer även användas för att skapa och skicka ut e-vykort, t.ex e-julkort. I detta blogginlägg kan du se några exempel på e-julkort som kan skickas ut med MultiMailer. En e-vykortsguide ingår i MultiMailer som låter dig ta fram ett e-vykort snabbt och enkelt.

Steg-för-steg tips
Vi har tagit fram ett steg-för-steg tips som visar hur du tar fram ditt eget e-julkort med hjälp av MultiMailers inbyggda e-vykortsguide. Klicka på länken nedan för att öppna tipssidan:

> Så här skapar du ett e-julkort med MultiMailers e-vykortsguide

Bilder till e-vykort
Behöver du snygga bilder till dina e-vykort så kan du läsa denna artikel som ger dig information om var du kan få tag i sådana bilder - både gratis bilder och bilder som kostar pengar:

Gratis bilder till nyhetsbrev och din blogg

Du kan också använda dina egna bilder till e-vykorten. Alla webbaserade bildformat stöds.
  

blue-line.png

Admin - 21:52 @ Tips - Komma igång