Funktioner

Nyhetsbrev - FlywayNyhetsbrev i toppklass
Med hjälp av nyhetsbrevsverktyget MultiMailer kan du ta fram och skicka ut professionella nyhetsbrev i toppklass. Med MultiMailer kan du även skapa och skicka ut andra typer av e-post, såsom pressmeddelanden, medlemsbrev, inbjudningar, e-vykort mm. En interaktiv nyhetsbrevsguide och en inbyggd ordbehandlingsliknande editor hjälper dig att skapa mejl av hög klass, oavsett användningsområde. MultiMailer kan även skicka ut nyhetsbrev som skapats med andra verktyg såsom Dreamweaver och Word.

Nyhetsbreven kan göras personliga
Ett mejl, oavsett om det är ett nyhetsbrev eller annan typ av mejl, blir läst i större utsträckning om det är personligt utformat. Därför ingår i MultiMailer kraftfulla funktioner för att skapa anpassade mejl, som kan innehålla unika texter för varje e-postmottagare.

BrevHög leveransbarhet – MultiMailer ser till att nyhetsbreven kommer fram
Idag finns det risk att även seriösa nyhetsbrev fastnar i skräppostfilter eftersom filtren är så strikta idag. MultiMailer minimerar den risken genom att använda en välkänd auktoriserad e-postserver med gott rykte för leveransen av dina nyhetsbrev. E-postservern tillhandahålls av Amazon, som är marknadsledande i dessa sammanhang.

Samverkar med sociala medier
Facebook Twitter InstagramIdag är sociala medier viktiga. MultiMailer kan därför samverka med sociala medier såsom Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram och YouTube. Med endast ett klick kan läsaren öppna din Facebook-sida direkt från nyhetsbrevet eller starta en film som du lagt upp på YouTube.

Utskickslistor kan skapas på olika sätt
Du kan skapa dina utskickslistor på flera olika sätt i MultiMailer. Du kan lägga in kontakterna manuellt, eller importera kontakterna från andra program (t.ex från ditt kundregister) eller samla in nya prenumeranter via onlineformulär på webben. Vi har färdiga webbformulär på internet som du kan använda dig av.

StatistikStatistik och uppföljning
I MultiMailer finns det stöd för statistik och analys av e-postutskick. Du kan bl a se hur många nyhetsbrev som öppnats, vem som öppnat dem och vilka länkar mottagarna klickat på. Detaljerade rapporter kan skapas vilket möjliggör effektiv uppföljning av e-postutskicken.

E-postadresser kan valideras innan utskick
I MultiMailer är det möjligt att validera (kontrollera) e-postadresser innan utskick. Det innebär att icke-fungerande e-postadresser kan avlägsnas eller korrigeras innan utskicket börjar. Detta ger bättre kvalitet på dina utskick och förbättrar leveransbarheten för dina övriga mejl eftersom din domän får ett bra rykte bland antiskräppostfilter.

Avregistreringar och e-poststudsar hanteras automatiskt
Om man regelbundet skickar ut ett nyhetsbrev så får man räkna med att folk ibland avregistrerar sig eller byter e-postadress eller att e-postadressen helt enkelt slutar att fungera (börjar studsa). I MultiMailer finns kraftfulla funktioner som hanterar detta automatiskt.

Hög säkerhet
SäkerhetE-postadresser och andra känsliga kontaktuppgifter kan vid behov lagras lokalt i din dator vilket gör att du slipper ladda upp denna information till en internetserver eller lämna ut den till tredje part. Många myndigheter och företag som hanterar känslig eller sekretessbelagd information använder MultiMailer så att de har full kontroll på sin kontaktdata. MultiMailer följer Dataskyddsförordningen från EU (GDPR) fullt ut.

Dessutom ingår även bl.a följande:
– Kraftfulla filtreringsmöjligheter. Du kan t.ex välja att skicka till alla som bor i en viss ort, som köpt en viss produkt eller som arbetar på ett visst företag.
– Tidsstyrda utskick. Det är möjligt att ställa in dag och klockslag för ett e-postutskick, om du inte vill skicka det direkt.
– Borttagning av dubbletter. Det är enkelt att leta upp och ta bort dubbletter med MultiMailer.
– Kopior av nyhetsbrev kan publiceras på webben. En del föredrar att läsa nyhetsbrev i en webbläsare och med MultiMailer kan du ge dem möjligheten.
– Bifogade filer. Med MultiMailer kan du även skicka med bifogade filer, t.ex broschyrer i form av PDF-dokument.
– Dokumentlänkar. Som ett alternativ till bifogade filer kan klickbara länkar till filer (t.ex PDF-dokument) läggas in i nyhetsbrevet istället.
– Olika avsändarprofiler. Behöver du ofta byta avsändare (t.ex namn och e-postadress) till dina utskick så löser du det enkelt med avsändarprofiler.
– Stöd för internationella tecken. Vill du skicka ut nyhetsbrev på ett icke-västerländskt språk, t.ex japanska, ryska, hebreiska, thai mm, så går det helt utmärkt.
– Har du en egen e-postserver som du vill använda till dina utskick? Inga problem. Det går bra att använda MultiMailer med den också.


Lättanvänt och snabbt användargränssnitt

Bild 1 - Fliken NyhetsbrevBild 2 - Fliken MailinglistaBild 3 - Fliken Statistik

MultiMailer har ett intuitivt användargränssnitt vilket gör att det går snabbt att lära sig nyhetsbrevsverktyget. 15 års feedback från användare med olika datakunskaper har gjort MultiMailer väldigt lättanvänt. Användarna kan sköta allt själva utan att behöva vara tekniker eller designers vilket gör att de slipper vara beroende av andra.

MolnetMultiMailer kan köras i molnet eller lokalt i din egen dator som ett traditionellt program. Du kan välja om nyhetsbrev, utskickslistor och inställningar mm ska lagras i molnet eller lokalt i din egen dator. Väljer du molnet som lagringsplats så kommer du alltid åt informationen, oavsett var du själv befinner dig.


Mer information

Vill du ha mer information om nyhetsbrevsverktyget MultiMailer så kan du klicka på en av länkarna nedan:

> Broschyr – SamLogic MultiMailer (PDF)> En film om MultiMailer
> Komma igång guide – SamLogic MultiMailer (PDF)> Teknisk hemsida för MultiMailer
> Handbok – SamLogic MultiMailer (PDF)> MultiMailers hemsida för föreningar